Feyenoord-verdedigers glunderen: “Dit seizoen mag eeuwig duren”

Foto: Feyenoord-verdedigers glunderen: “Dit seizoen mag eeuwig duren”

Gernot Trauner en David Hancko genieten met volle teugen van het huidige successeizoen van Feyenoord. Voor de verdedigers zou dit moment wel eeuwig mogen duren.

Trauner en Hancko genieten van topseizoen

Hancko beseft wat het kampioenschap doet met de achterban. “Daarvoor hoef je maar de stad in te lopen… Soms lig ik in bed en val ik in slaap met de droom dat dit seizoen voor eeuwig mag duren. Zo mooi wordt ‘t misschien wel nooit meer”, klinkt het tegenover Voetbal International. Trauner is het daarmee eens. “Deze titel is een sprookje voor iedereen die er op wat voor manier dan ook bij betrokken is.”

Besefmoment

Beide spelers hadden dit seizoen een aantal besefmomenten dat de landstitel er zeker inzat. “Voor mij waren er twee momenten. Toen we vlak voor de winterstop bovenaan kwamen te staan. En na Ajax-uit, waar we van drie naar zes punten voorsprong gingen”, aldus Trauner. Hancko had dit bij een ander duel. “Voor mij toen we wonnen bij Sparta en in de warming-up hoorden dat Ajax bij Go Ahead Eagles gelijk had gespeeld.”

“Het heeft ons niet tegengezeten, in de zin dat het competitieschema wel een voordeel was. Voor de winter troffen we één topclub, PSV, en die wedstrijd verloren we weliswaar nipt, maar als je ‘m nu terugkijkt, zie je dat we toch een paar procentjes misten die we nu wel hebben. Maar zodoende konden we met alle nieuwe spelers wel groeien als team en waren we klaar voor de moeilijke serie in januari en februari. Het is geen toeval dat we daarna geen wedstrijd meer verloren”, besluit de Slowaaks international.

Houdt Feyenoord de nul tegen Vitesse?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kan Feyenoord dit volgend seizoen weer?

  • Ja, dat is zeker mogelijk
  • Nee, dit was een unicum
232+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie