‘Feyenoord ontvangt nieuwe bieding op middenvelder’

Foto: ‘Feyenoord ontvangt nieuwe bieding op middenvelder’

Ezequiel Bullaude heeft over belangstelling niet te klagen. De aanvallende middenvelder van Feyenoord geniet naar verluidt interesse vanuit Zuid-Amerika en Europa.

Snelle exit bij Feyenoord voor Bullaude?

1908.nl weet dat het Braziliaanse Vasco da Gama al een aanbieding heeft neergelegd bij Feyenoord. Het is niet bekend hoe hoog die was, maar zijn transferwaarde zou rond de 3 miljoen euro bedragen. Vorig jaar plukten de Rotterdammers Bullaude voor twee miljoen weg bij Godoy Cruz, vermoedelijk ligt de bieding ergens rond die bedragen.

Nog geen terugkeer naar Zuid-Amerika

Naar verluidt zijn er meerdere Zuid-Amerikaanse clubs, waaronder een aantal topclubs, die Bullaude dolgraag willen vastleggen. Volgens Atenção Vascaínos zullen zij echter achter het net vissen. De offensieve middenvelder is na een jaar nog niet klaar in Europa, en wil in ieder geval op dit continent blijven. Hij heeft de optie om bij Feyenoord te blijven, terwijl SC Braga en Bologna hem op de korrel zouden hebben.

De 22-jarige Bullaude wist in zijn eerste Rotterdamse seizoen geen basisplaats af te dwingen. Dat was ook een lastige opdracht in een goed draaiend team met vaste formatie, en een geduchte concurrent als Sebastian Szymanski. Nu de Pool is vertrokken, en Bullaude zich in de eindfase van het seizoen al meer profileerde, liggen er vermoedelijk meer kansen. De Argentijn ligt nog tot medio 2027 vast in De Kuip.

Update 25/07 16.00 uur

Vasco da Gama geeft de moed niet op om Ezequiel Bullaude vast te leggen. Volgens 1908.nl heeft de Braziliaanse club een tweede bod neergelegd bij Feyenoord. De huidige laagvlieger van de Braziliaanse Serie A denkt daarmee meer kans te maken. Over het precieze bedrag wordt wederom niets geschreven.

Het is de vraag of de nieuwe poging van Vasco de Gama Bullaude op andere gedachten kan brengen. Er is meer interesse vanuit Zuid-Amerika, maar de Argentijn wil liever in Europa blijven. Zijn avontuur zit er na één lastig jaar nog niet op. Naast Braga en Bologna wordt de 22-jarige middenvelder ook gelinkt aan het Spaanse Elche.

Zou je Bullaude meer speelminuten geven bij Feyenoord?

  • Zeker, echt een goede voetballer
  • Nee, beter laten vertrekken
384+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie