Feyenoord-invaller lonkt naar basisplaats: ‘Bijna de perfecte invalbeurt’

Foto: Feyenoord-invaller lonkt naar basisplaats: ‘Bijna de perfecte invalbeurt’

Ezequiel Bullaude begint steeds nadrukkelijker op de deur te kloppen bij Feyenoord-trainer Arne Slot. In het Europa League-duel met Shakhtar Donetsk maakte de Argentijn al indruk tijdens zijn invalbeurt en ook tegen FC Volendam viel Bullaude opnieuw uitstekend in.

Bepalende Bullaude

Feyenoord-watcher Rory de Groot vond Bullaude opnieuw bepalend tegen Volendam, nadat hij tegen Shakthar al de gelijkmaker had gescoord. “Bullaude was heel goed tussen de linies, daardoor moest FC Volendam keuzes maken. Aan de bal vond ik hem heel sterk. Het is een speler met een fijne techniek en heeft ook nog eens een goed overzicht. Bullaude deed bijna alles goed.”

De Groot noemde de invalbeurt van Bullaude dan ook erg sterk en stelt dat de middenvelder dicht bij een basisplaats zit. “Hij was constant in beweging en dreigend. Vooral heel sterk aan de bal. Ik heb echt van hem zitten genieten. Het was bijna een perfecte invalbeurt.”

Slimme Giménez

Ook Giménez kon op complimenten rekenen. “Met name in de tweede helft vond ik hem heel sterk spelen. Toen kreeg Feyenoord veel meer overtuiging en werd Giménez ook veel vaker bereikt.” Volgens De Groot is de Mexicaanse spits een slimme speler, die precies weet wat hij in de zestien moet doen. “Hij gaat altijd op het juiste moment naar de eerste of tweede paal. Hij is verder ook heel goed in het gebruik maken van zijn lichaam. Het indraaien en wegdraaien bij een verdediger doet hij zo slim, dan kunnen ze niks anders dan hem vasthouden. Ik vind het een genot om naar hem te kijken.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 14:29.

Moet Bullaude een basisplaats krijgen van Slot?

  • Ja
  • Nee, nog niet goed genoeg
247+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie