‘Feyenoord en PSV maken meer kans op titel dan Ajax’

Foto: ‘Feyenoord en PSV maken meer kans op titel dan Ajax’

Er is nog maar één WK-wedstrijd te spelen, de finale tussen Argentinië en Frankrijk, en daarna kunnen we ons weer volledig focussen op de Eredivisie. Hoe staan de topclubs er ook al weer voor? Feyenoord bevolkt de eerste stek met 33 punten en Ajax en PSV volgen op drie puntjes achterstand. Wie is favoriet voor de titel?

Aad de Mos zegt in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl dat hij in ieder geval weinig verwacht van Ajax, dat gewoonweg géén indruk maakte in de eerste seizoenshelft. “Als we een barometer zouden maken, dan komt Ajax bij mij op de derde plaats. Feyenoord op de eerste plaats wat betreft vertrouwen, wat ik zie en wat ik hoor en lees. Dan heb ik daarnaast PSV en dan ex aequo op de derde plaats heb ik AZ en Ajax.”

Wordt Feyenoord landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Hakim Ziyech naar Ajax?

Dat zou misschien kunnen veranderen als de Amsterdammers een grote aankoop doen. De naam van Hakim Ziyech komt hier en daar weer bovendrijven, maar is de Marokkaan überhaupt nog wel haalbaar na het WK? “Ja, nou ja, ik vind het ook nooit zo geweldig: terugkomen naar je club. Terwijl je niet een kind van het huis bent. Dat is natuurlijk moeilijk. En Blind was natuurlijk een kind van het huis. Vanaf de jeugd. Ziyech heeft een aantal tussenstations gehad en hij kan door zijn optreden voor Marokko zeker een andere club uitzoeken. Dat zou ook beter zijn voor Ziyech denk ik.”

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken!

WK Qaadtar

Heb jij onze nieuwste WK Qaadtar-video met Aad al gezien? Doe dat anders hieronder!

Ajax op de derde plek?

  • Ja
  • Nee
657+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie