Felipe Anderson laat zich uit over niveau Feyenoord

Foto: Felipe Anderson laat zich uit over niveau Feyenoord

Felipe Anderson is klaar om te vlammen, dinsdagavond met SS Lazio tegen Feyenoord. De Italianen zullen vol voor de zege gaan, nadat er twee weken geleden verloren werd in De Kuip.

Lazio-aanvaller weet: ‘Zal zwaar worden tegen een uitstekend team’

“Natuurlijk is het een hele grote, belangrijke week voor ons”, blikt Anderson, geciteerd door RTL, vooruit op de clash met Feyenoord én de Romeinse derby, komend weekend tegen AS Roma. “Eerst moeten wij de mentaliteit hebben om dinsdag de wedstrijd te spelen, want die zal zwaar worden tegen een uitstekend team. We gaan alles geven om een goed resultaat te behalen tegen Feyenoord, daarna moeten we pas aan de derby denken.”

“De hele week is belangrijk voor de club, voor ons en voor de fans. De derby is een wedstrijd waarbij de stad tot leven komt, maar we hebben er veel aan gedaan om Champions League te kunnen spelen, dus we moeten daar ook alles geven. We weten hoe belangrijk het voor iedereen is om op dit niveau te spelen.” De fans laten het echter toch een beetje afweten, het stadion zal lang niet uitverkocht zijn. “We hebben geen idee hoe dat komt, we hebben hun steun nodig. We doen er alles aan om hen naar het stadion te krijgen en een vol stadion te krijgen.”

‘Feyenoord een erg goed team’

Anderson verwacht een zware wedstrijd tegen Feyenoord. “Ze zijn een erg goed team en hebben ons echt in een moeilijke positie gebracht tussen de linies. We moeten compact blijven en meer agressiviteit tonen. Nu hebben we de kans om onze kracht te laten zien. Het is zo’n belangrijke wedstrijd, omdat als we geen resultaat halen het erg moeilijk gaat worden om te overwinteren. Het voelt bijna als een finale.” Een uitgebreide voorbeschouwing van SoccerNews.nl op SS Lazio – Feyenoord lees je hier.

Wat gaat het worden?

  • Winst Lazio
  • Gelijkspel
  • Winst Feyenoord
355+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie