‘FC Twente laakte handelswijze Feyenoord inzake Zerrouki-transfer’

Foto: ‘FC Twente laakte handelswijze Feyenoord inzake Zerrouki-transfer’

Feyenoord poogde deze transferperiode meerdere keren om Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente. De Rotterdammers vingen echter bot bij De Tukkers, die op de slotdag van de transfermarkt nog een laatste bod weigerden. Bij Twente laakt men vooral de handelswijze van Feyenoord.

“Als Feyenoord op 1 januari 8 miljoen euro had geboden voor Ramiz Zerrouki, dan had trainer Arne Slot zijn gewenste middenvelder nu in huis gehad”, stelt Twente-watcher Leon ten Voorde namens TC/Tubantia. “Bij FC Twente waren ze er dinsdag wel klaar mee. Ondanks het feit dat er nu een bod op tafel lag waar men op z’n zachtst gezegd wel over wilde praten, knipten de beleidsbepalers het lijntje met de Kuip toch door.”

Zomertransfer Zerrouki

Zerrouki heeft nog een contract tot medio 2024 bij Twente, maar Ten Voorde weet dat Twente komende zomer van een nog hoger bod uitgaat. “Bij FC Twente zijn ze ervan overtuigd dat ze in de zomer alsnog goede zaken gaan doen. Is het niet met Feyenoord, dan wel met een andere club.”

Feyenoord was naast de komst ook nog bezig met PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt. Maar de Rotterdammers sloten ook geen deal met de koploper van de Keuken Kampioen Divisie, al rekent Van den Belt erop dat hij alsnog komende zomer naar Feyenoord vertrekt. De Rotterdammers kunnen de middenvelder dan oppikken tegen een gelimiteerde transfersom.

Eindigt Feyenoord tegen PSV 2-0?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Feyenoord komende zomer alsnog weer aankloppen voor Zerrouki?

  • Ja, zou ik wel doen
  • Nee, dat zou ik niet doen
366+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie