FC Twente hofleverancier in Elftal van de Week

Foto: FC Twente hofleverancier in Elftal van de Week

FC Twente maakte afgelopen weekend wederom een uitstekende indruk, tegen Vitesse (3-0). Rapporteur Romano Denneboom kiest in zijn Elftal van de Week voor De Telegraaf dan ook voor drie spelers van de Tukkers.

Zo kiest Denneboom voor Joshua Brenet op rechtsachter. “Ik heb het idee dat hij zich in aanvallend opzicht nu veel meer inschakelt dan in het verleden. Hij zit lekker in zijn vel en pikt zoals tegen Vitesse zelfs zijn doelpuntjes mee dit seizoen. Hij is een belangrijke basisspeler daar.”

Ramiz Zerrouki van FC Twente staat op het middenveld. Hij speelt zo vaak goed, dat er niet eens dingen écht speciaal meer opvielen tegen Vitesse, maar hij haalt gewoon een heel hoog niveau. Ik vind het knap dat hij snel de knop heeft omgezet na het mislopen van zijn transfer naar Feyenoord. Hij heeft een heel goede techniek en is een mooie en sierlijke voetballer om naar te kijken.”

Cerny

Tot slot Vaclav Cerny als ‘gelegenheidsspits’ voor Denneboom. “Bij een gebrek aan echte uitblinkers op die positie. Ik heb hem altijd een heel goede speler gevonden, maar hij heeft echt pech gehad met zijn blessures. Dat maakt het spelplezier dat hij uitstraalt alleen nog maar mooier, als je dan ook nog eens ziet welk niveau hij nu weer laat zien. Een belangrijke speler voor Twente.”

TIP: 5.30x je inleg als FC Twente wint bij Feyenoord komend weekend!

Complete elftal van de week: Joao Virginia (Cambuur); Joshua Brenet (FC Twente), Ivan Marquez (NEC), David Hankco (Feyenoord); Quinten Timber (Feyenoord), Tijjani Reijnders (AZ), Ramiz Zerrouki (FC Twente); Umaro Embalo (Fortuna), Vaclav Cerny (FC Twente), Jesper Karlsson (AZ), Illias Bel Hassani (RKC).

FC Twente gaat in de top drie eindigen dit seizoen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
88+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie