FC Twente aast op duo van Zulte Waregem

Soccernews

Landskampioen FC Twente heeft interesse in Teddy Chevalier en Jérémy Taravel van SV Zulte Waregem. De Belgische middenmoter heeft nog geen bod ontvangen van de Tukkers, maar is op de hoogte van de interesse. Ook bij andere clubs zou het tweetal in beeld zijn.

“Wij weten dat Twente al een tijdje onze club aan het volgen is”, vertelt algemeen manager Vincent Mannaert van SV Zulte Waregem aan [i]Het Nieuwsblad[/i]. “Ik verwacht pas eind mei duidelijkheid. Er is enkel wat contact en Twente heeft nog geen bod uitgebracht.”

“Natuurlijk ben ik gecharmeerd, maar we hebben afgesproken pas na de laatste wedstrijd tegen Kortrijk te gaan praten”, meldt Taravel in de Belgische krant. “Er is ook interesse van twee Belgische clubs, één club in de Franse eerste klasse en twee uit de Franse tweede klasse. De kans is dus klein dat ik blijf volgend seizoen, maar ik heb nog een contract tot 2013 bij Zulte Waregem. Ik wil het correct spelen, eerst moeten de clubs het eens worden.”

Taravel is een 23-jarige verdediger die zijn opleiding genoot bij OSC Lille. Bij die club slaagde hij er niet in het eerste elftal te halen. Vorig seizoen huurde SV Zulte Waregem de Fransman voor een half jaar. Afgelopen zomer tekende hij een verbintenis tot medio 2013 bij [i]SVZW[/i].

De 22-jarige aanvaller Chevalier speelde bij de Franse clubs Cambrai, Valenciennes en Gueugnon. In januari 2009 pikte de Belgische tweedeklasser Royal Boussu Dour Borinage hem op, die hem bij aanvang van dit seizoen verkocht aan SV Zulte Waregem. In 34 competitiewedstrijden trof Chevalier twaalf keer doel deze jaargang. Ook de spits heeft een verbintenis tot medio 2013.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie