Engelse media gaan los over ‘ster’ Gravenberch

Foto: Engelse media gaan los over ‘ster’ Gravenberch

Ryan Gravenberch heeft donderdagavond in het Europa League-duel met Toulouse indruk gemaakt in Engeland. De Liverpool-middenvelder speelde een sterke wedstrijd tegen de Fransen en kwam ook nog eens tot scoren in de 5-1 overwinning. Gravenberch oogde dan ook veel lof voor zijn optreden.

Gravenberch blinkt uit bij Liverpool

De slechte defensie van Toulouse maakte het Liverpool makkelijk, maar dat deed Ryan Gravenberch ook”, schrijft The Guardian. “De middenvelder maakte een sterke indruk en inspireerde Liverpool.” Ook Sky Sports was lyrisch over het optreden van de Nederlander en bestempelde Gravenberch tot ‘ster van de wedstrijd’.

Hoogste cijfer voor Gravenberch

Ook de BBC vond Gravenberch ‘uiterst indrukwekkend’ spelen. “Hij hield de gehele wedstrijd verdedigers van zich af en leidde zijn team naar voren. Hij had de meeste schoten op doel en verdiende zijn tweede doelpunt in dienst van Liverpool.” Van The Liverpool Echo kreeg Gravenberch samen met zijn ploeggenoten Darwin Núñez en Wataru Endo het hoogste cijfer. “Gravenberch zorgde voor een hoop problemen bij Toulouse, omdat hij af bleef stormen op de Franse defensie. Hij was betrokken bij de aanvallen en een goede wedstrijd bekroonde hij met een prachtig vierde doelpunt.”

Ook trainer Jurgen Klopp sprak tegenover TNT Sports lovende woorden. “Zijn eerste aanname is ongelooflijk. Net als zijn versnelling met de bal. “Ik ben zo blij dat hij weer geniet van het voetballen. En hij is nog niet op de helft van zijn kunnen. Het mooie is dat hij nog veel dingen kan verbeteren.”

Wordt Gravenberch een vaste basisspeler bij Liverpool?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
212+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie