‘Dumfries geeft groen licht voor megadeal’

Foto: ‘Dumfries geeft groen licht voor megadeal’

Denzel Dumfries heeft zich uitgesproken over zijn toekomst. Hoewel de Oranje-international veelal gelinkt wordt aan een transfer naar de Premier League, daar lijkt de rechtsback graag langer bij Internazionale te blijven. Dumfries is in gesprek met Inter over een nieuw contract en hoopt spoedig op groen licht.

Dumfries zinspeelt op langer verblijf bij Inter

Inter heeft eerder al aangegeven door te willen met Dumfries en ook de Nederlander zelf staat open voor een langer verblijf. Beide partijen zitten inmiddels al aan de onderhandelingstafel, maar een akkoord is er nog niet. De vleugelverdediger ligt nog tot medio 2025 vast, maar Inter hoopt dat met nog eens vier jaar te kunnen verlengen. “We onderhandelen en ik zou graag willen blijven. Ik voel me thuis bij Inter”, wordt Dumfries geciteerd door transferexpert Fabrizio Romano.

De 27-jarige Dumfries heeft nog geen akkoord bereikt met Inter, maar uit het aanbod spreekt veel vertrouwen. Naar verluidt gaat het minimaal om een verdubbeling van zijn huidige salaris. Inter wil de verlenging nog dit jaar officieel maken. Niet alleen wil de club uit Milaan de rechtsback belonen voor zijn prestaties, maar ook wil men voorkomen dat andere clubs uit de Europese top hem verleiden tot een vertrek.

Dumfries speelde eerder voor Sparta Rotterdam, sc Heerenveen en PSV. De voorbije transferwindows is zijn naam ook gelinkt aan menig Premier League-club, maar het lijkt er voorlopig op dat hij een nieuw contract gaat tekenen bij Inter.

Moet Dumfries verlengen bij Inter of vertrekken naar de Premier League?

  • Verlengen bij Inter
  • Vertrekken naar de Premier League
1325+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie