Duitse interesse in Feyenoord-verdediger

Foto: Duitse interesse in Feyenoord-verdediger

De kans bestaat dat Feyenoord na dit seizoen definitief afscheid gaat nemen van Ramon Hendriks, die dit voetbaljaar al wordt verhuurd aan Vitesse. Er is interesse vanuit de Duitse Bundesliga in de 22-jarige verdediger.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ramon Hendriks speelt zich in vizier Bundesliga-clubs

Vitesse beschikt over een koopoptie en zal die zeker lichten als er een Duitse club met een zak geld aan de poort komt rammelen. Hendriks reageert in het Algemeen Dagblad: “Ik ben helemaal niet met de zomer bezig. Alles gaat om Vitesse. We horen niet op de zeventiende plek in de eredivisie thuis. Ik merk wel dat ik dit seizoen fitter en beter ben geworden. Door een kruisbandblessure lag ik er een jaar uit. Bij Vitesse ben ik weer terug. Ik speel alles, voel me goed en heb ritme. Ik had alleen gehoopt dat het sportief beter zou gaan. Dat we hoger zouden staan. Dat is nu dus voor de tweede seizoenshelft.”

Zondag speelt Hendriks met Vitesse tegen zijn eigenlijke broodheer Feyenoord. “Dit is voor mij echt wel een bijzondere wedstrijd. Feyenoord zit natuurlijk in mijn hart. Ik leef met de club mee. Ik kijk de wedstrijden. Ik heb in de jeugd nog samen gespeeld met Hartman en Lutsharel Geertruida. Ik heb in de zomer de voorbereiding bij Feyenoord meegedraaid. Maar ik ben een prof. Ik geef alles voor Vitesse. Ik wil echt héél graag winnen.”

Veel tegengoals

De Gelderlanders kregen dit seizoen al 37 goals tegen. “Ik ben verdediger. Dat is mijn vak. Dan de ‘nul’ houden, geen tegengoal krijgen, geeft een bepaald gevoel van macht. Van kracht. Zeker als je meermaals een goede ingreep hebt. In de eerste seizoenshelft lag de foutenlast bij ons veel te hoog. Dat was wel wennen, hoor. In de jeugd van Feyenoord kregen we nooit zoveel goals tegen. Defensief staan we nu beter. Gelukkig maar.”

Hendriks is in potentie goed genoeg om te slagen bij Feyenoord

  • Eens
  • Oneens
451+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie