‘Verrassende Vandaag Inside-terugkeer’

Foto: ‘Verrassende Vandaag Inside-terugkeer’

Merel Ek verscheen dinsdagavond sinds lange tijd weer in de populaire talkshow Vandaag Inisde. De politiek verslaggever verdween na de rel rondom Habtamu de Hoop plotseling uit het programma, waardoor er gevreesd werd dat Ek gecanceld was door de Vandaag Inside-heren. Niets bleek dinsdagavond minder waar toen Ek weer aan de bar verscheen bij het praatprogramma.

Merel Ek keert terug in Vandaag Inside

Er was een hoop consternatie rondom Habtamu de Hoop, die door Johan Derksen te kijk werd gezet tijdens een uitzending met Ek als bargast. Ek greep destijds niet in en kreeg vervolgens een hoop kritiek over zich heen. Een aantal dagen later besloot ze Derksen alsnog aan te pakken, maar verscheen ze vervolgens ook niet meer in het praatprogramma.

Even leek het erop dat Ek gecanceld zou zijn, maar de politiek verslaggever bleek op vakantie te zijn naar Rwanda. Daar zou ze oog in oog hebben gestaan met gorilla’s, maar Ek vertelde in Vandaag Inside dat het allemaal niet zo ernstig was. “Ja, nee, ja, ik kreeg opeens allemaal appjes van: o, wat is er, ben je gebeten door een gorilla? Ik zeg: ‘Nee, hoe kom je daar nou weer bij?’ Ik stond per ongeluk oog in oog met een gorillafamilie, maar ik ben niet gebeten of achterna gezeten, maar het was niet de bedoeling dat we ze tegenkwamen.”

Kijkcijferhit Merel Ek

Ek sprak wel van een gevaarlijke situatie. “Het voelde wel gevaarlijk, want op een gegeven moment zei die gids ook: ‘Ga, ga, ga, ga, ga.’ We moesten dwars door de jungle, want die zilverbek kwam zo uit die bosjes. Het voelde heel gevaarlijk, maar achteraf gezien was het heel vet. We waren op zoek naar heel lieve aapjes.”

De terugkeer van Ek legde Vandaag Inside geen windeieren. De populaire talkshow werd opnieuw goed bekeken met iets meer dan een miljoen kijkers.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Fijn dat Merel Ek weer terug is bij Vandaag Inside?

  • Ja, hele leuke gast
  • Nee, had beter weg kunnen blijven
223+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie