Duel tussen Bournemouth en Luton Town wordt in zijn geheel overgespeeld

Foto: Duel tussen Bournemouth en Luton Town wordt in zijn geheel overgespeeld

Het duel tussen Bournemouth en Luton Town wordt in zijn geheel overgespeeld. Het treffen in de Premier League werd afgelopen weekend gestaakt doordat Luton-aanvoerder Tom Lockyer een hartstilstand kreeg.

Wedstrijd werd gestaakt door hartstilstand aanvoerder Luton

Toen het 1-1 stond zakte Lockyer in elkaar. Na 59 minuten besloot met de wedstrijd definitief te staken. Nu is er besloten om het duel in het geheel over te spelen, mede doordat de stand in evenwicht was. Dat is besloten na overleg tussen officials, spelers, de managers van beide clubs en de competitieorganisatie. Het is nog niet duidelijk wanneer de wedstrijd wordt hervat, dit zal wel later in het seizoen plaatsvinden.

De situatie van Lockyer is inmiddels stabiel, maakte Luton Town afgelopen weekend bekend. Eind vorig seizoen zakte de speler uit Wales ook al in elkaar, waarna in de zomer een hartoperatie volgde.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie