‘Donyell Malen doet aankoop van 5 miljoen euro’

Foto: ‘Donyell Malen doet aankoop van 5 miljoen euro’

Donyell Malen verkeert in bloedvorm. Dat liet de aanvaller van Borussia Dortmund al zien tijdens het tweeluik met zijn oude liefde PSV, maar ook als invaller namens het Nederlands elftal tegen Schotland. Malen kwam tot scoren.

Donyell Malen tikt appartement in Amsterdam op de kop

En ook op de huizenmarkt heeft hij raak geschoten, zo meldt de website Bekende Buren. Malen heeft namelijk een appartement in Amsterdam voor zo’n 5 miljoen euro op de kop getikt. De vraagprijs lag zelfs op 5,2 miljoen euro, maar goed onderhandelen legde Malen geen windeieren.

“Hij liet er overigens een hypotheek op vestigen van 4.950.000 euro. Hier krijgt hij dit schitterende op de 18 e verdieping gelegen appartement voor, dat een fantastisch uitzicht biedt op de Amstel en het centrum van Amsterdam”, schrijft de genoemde site. Het stulpje is in totaal 430 vierkante meter groot en dankzij de glazen muren rond de woonkamer kan je er optimaal genieten van een prachtig uitzicht.

“Een parkeerplaats kostte 100.000 euro per stuk en Donyell heeft er twee. Het appartement is voorzien van domotica en de zonnepanelen ontbreken ook niet. Aan de veiligheid is pok gedacht, want het appartement is alleen toegankelijk met gebruik van een chip. Kortom; een droom appartement. Buiten dit optrekje bezit de voetballer nog tientallen panden”, aldus Bekende Buren tot slot.

Enkele foto’s van de nieuwe aankoop van Donyell Malen

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Zou jij ook zo een appartement kopen, als je het geld had?

  • Zeker, is het waard
  • Nee, andere smaak..
2011+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie