‘Donny van de Beek moet tegenstander PSV versterken’

Foto: ‘Donny van de Beek moet tegenstander PSV versterken’

De rol van Donny van de Beek bij Manchester United lijkt bijna uitgespeeld. Volgens Spaanse media komt de oplossing deze winter mogelijk vanuit de Primera División.

Van de Beek staat inmiddels een kleine tweeënhalf jaar onder contract bij Manchester United, maar nog altijd is een vaste basisplaats ver weg. Afgelopen week liet manager Erik ten Hag hem voor het eerst vanaf minuut één opdraven tegen Real Sociedad (0-1 zege) en Aston Villa (3-1 nederlaag). Vriend en vijand zijn het er wel over eens dat de voormalig Ajax-middenvelder zijn kans niet heeft gepakt.

Ten Hag heeft al aangegeven dat Van de Beek geen oneindig krediet heeft bij Manchester United. De Nederlandse manager benadrukte dat er een moment komt dat de middenvelder zich beter naar de uitgang kan begeven. Ten Hag liet doorschemeren dat het daar nu nog te vroeg voor is, maar de kans is zeer reëel dat de Engelse topclub gaat proberen om hem deze winter van de loonlijst te werken.

Sevilla wil volgens Spaanse media graag toeslaan door Van de Beek binnen te halen. Met de oud-Ajacied wil de club afstand nemen van de onderste regionen van de Primera División en daarnaast wil coach Jorge Sampaoli zich versterken met het oog op de Europa League, met PSV als tegenstander in de tussenronde. De vraag is wel of Van de Beek zelf ook gecharmeerd is van dat idee.

Moet hij deze kans pakken?

808+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie