Derksen wijst winnaar aan: “Zal nooit wat worden”

Foto: Derksen wijst winnaar aan: “Zal nooit wat worden”

Johan Derksen heeft er alle vertrouwen in dat Veronica (Talpa) de concurrentiestrijd gaat winnen van RTL 7. Beide zenders gaan dit seizoen een voetbaltalkhow uitzenden op de maandag- en vrijdagavond.

Wilfred Genee gaat op Veronica een talkshow presenteren onder de naam Veronica Offside. Zeker is dat Andy van der Meyde, Wim Kieft en Wesley Sneijder aanschuiven. RTL 7 heeft daarentegen besloten om VTBL nieuw leven in te blazen. Simon Zijlemans en Frank Evenblij wisselen elkaar af als presentator, waar onder meer Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, Aad de Mos en Ron Vlaar als analist fungeren.

Derksen denkt dat Veronica de grote favoriet is. “RTL heeft één nadeel: die hebben geen goede presentator voor voetbalprogramma’s. Dat is allemaal heel formeel of iemand die een presentator acteert. Dat zal nooit wat worden. Dan moet je een heel goede presentator hebben en dan zit je bij Wilfred goed”, stelt de oud-voetballer in een video-item van Vandaag Inside.

Volgens Derksen is het een uitstekende beslissing dat Genee de leiding krijgt over deze talkshow. “Dat juich ik toe, want een betere man voor zo’n programma is er niet.” Of het programma niet gaat bijten met Vandaag Inside, waar Derksen zelf blijft aanschuiven? “Dat gaat totaal niet dubbelen. Wij zijn een heel ander programma. Wij zijn een meningenshow, ook over voetbal. Zij zullen veel actueler over voetbal praten dan wij.”

Derksen vindt het al met al ‘heel logisch’. “Kijk, ik denk dat Talpa strategisch gedacht heeft. Die heeft gedacht: als die drie mislukken als dagelijkse talkshow, dan moet er een terugkeer mogelijk zijn naar dat tijdslot waar ze gewoon weer Voetbal Inside kunnen gaan maken. Nu wij geslaagd zijn voor ons examen ‘dagelijkse talkshow’ vullen ze dat gat in en dat vind ik heel erg logisch qua concurrentie, want anders gaan andere zenders op dat tijdslot zitten met zo’n programma. Ja, ik keek daar niet van op.”

TIP: Wedden op voetbalwedstrijden? Waag je gok via Unibet en pak €40 aan freebets!

Heeft Derksen gelijk?

  • Ja
  • Nee
248+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie