‘Cristiano Ronaldo staat voor Engelse toptransfer’

Foto: ‘Cristiano Ronaldo staat voor Engelse toptransfer’

Dat Cristiano Ronaldo en Manchester United niet in de meest gelukkige verstandshouding verkeerde, was al duidelijk. De Portugese aanvaller miste de volledige voorbereiding en raakte gefrustreerd dat Erik ten Hag hem weinig kansen in gaf. Met alle gevolgen van dien…

De 37-jarige Cristiano Ronaldo vindt het maar niets dat een speler van zijn statuur door Ten Hag buiten beschouwing wordt gelaten in de toekomstplannen van Manchester United. Na heel wat reservebeurten vond Ronaldo het klaarblijkelijk genoeg geweest. In een vernietigend televisie-interview maakte hij gehakt van de Nederlandse trainer én zijn werkgever.

De Portugese aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2023 op Old Trafford. De club heeft een optie om deze samenwerking met een jaar te verlengen. De kans dat dit gebeurd lijkt nul komma nul. Ten Hag heeft altijd volgehouden dat hij Ronaldo wil behouden. De situatie lijkt nu echter onhoudbaar geworden.

Cristiano Ronaldo

Dat leidde al eerder tot geruchten over een terugkeer naar Sporting Lissabon. Ronaldo verliet die club op achttienjarige leeftijd voor een avontuur bij Manchester United. De Portugese vedette zou in de zomer overal en nergens zijn aangeboden, maar niemand leek op hem te zitten wachten. Volgens Daily Mirror is dat in de winter mogelijk een ander verhaal.

Chelsea heeft een dramatische start onder Thomas Tuchel met hulp van zijn opvolger Graham Potter nog niet kunnen goedmaken. De Londenaren kunnen volgens de nieuwe eigenaren wel een extra lading winnaarsmentaliteit gebruiken. Als Ronaldo naast doelpunten, assists en prinsjesgedrag ergens goed voor is, dan is het wel de winnaarsmentaliteit.

De Londenaren zouden aan het kijken zijn of een winterse transfer voor Ronaldo haalbaar is. Dat wordt ook meteen voor Manchester United de vraag hoe graag de club van Ronaldo af wil. Los van de onderhandelingen over het nog lopende contract van Ronaldo bij United, kan de Portugees vanaf januari een voorcontract tekenen. Zo zou de Portugees United alsnog kunnen dwingen akkoord te gaan met een tussentijdse overgang naar Stamford Bridge.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 november 2022 14:03.

Gaat Ronaldo naar Chelsea?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
4479+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie