‘City kiest voor nieuwe verhuurperiode voormalig Ajax-target’

Foto: ‘City kiest voor nieuwe verhuurperiode voormalig Ajax-target’

James McAtee gaat niet naar Ajax. De aanvaller stond naar verluidt in de belangstelling van de Amsterdammers, maar kiest ervoor om in Engeland te blijven voetballen. Manchester City gaat het twintigjarige talent verhuren aan Sheffield United.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

McAtee op huurbasis naar Sheffield

Eerder in deze transferperiode meldde transferexpert Fabrizio Romano dat James McAtee in beeld zou zijn om Mohammed Kudus op te volgen bij Ajax, maar daar lijkt inmiddels geen sprake meer van. Romano meldt nu dat McAtee op huurbasis vertrekt naar Sheffield United.

De aanvaller werd voorgaand seizoen ook al uitgeleend door City aan Sheffield United. McAtee kon ook rekenen op belangstelling van Leicester City, maar vanwege zijn eerdere goede ervaringen met Sheffield heeft hij opnieuw voor die club gekozen weet Romano. De aanvaller stond daarvoor ook in de belangstelling van Ajax, dat wel met Carlos Borgers een ander aanvallend talent bij City wist weg te plukken.

Het lijkt er echter op dat Ajax vooralsnog geen nieuwe aanvaller meer wil gaan halen. De Amsterdammers wisten recentelijk nog Georges Mikautadze te strikken, die ook op meerdere posities voorin uit de voeten kan. Daarentegen laat Ajax wel Davy Klaassen vertrekken naar Internazionale.

Was McAtee een goede aanwinst geweest voor Ajax?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie