Chelsea zegeviert bij Arsenal; Robben scoort

Soccernews

Chelsea heeft de topper in de Engelse Premier League gewonnen. In de Londense derby werd Arsenal met 0-2 verslagen. Op Highbury was de ploeg van manager José Mourinho de betere en wist uiteindelijk de overwinning ook mee terug te nemen. Nog voor de rust was het de van een blessure teruggekeerde Arjen Robben die The Blues op een 0-1 voorsprong zette.

Na de rust kwamen bij The Gunners onder andere Dennis Bergkamp en Quincy Owusu-Abeye (voor Robin van Persie) in het veld, maar in plaats van dat de 1-1 viel, viel de goal aan de andere kant. Het was Joe Cole die na 73 minuten voor de beslissing op een volgepakt Highbury zorgde.

Door de overwinning loopt Chelsea alleen nog maar meer uit op de concurrentie, het lijkt erop dat The Blues nu al tot kampioen gekroond kunnen gaan worden.

[b]Arsenal – Chelsea: [u]0-2[/u][/b]
[img align=left]uploads/goal[/img]: [i]0-1 Arjen Robben (’39) 0-2 Joe Cole (’73)[/i]
[img align=left]uploads/geel[/img]: [i]Van Persie, Senderos, Henry (Arsenal) Robben, Essien, Makelele, Lampard (Chelsea)[/i]

[u][i]Opstelling Arsenal[/u][/i]
Lehmann, Lauren, Toure, Campbell, Senderos, Fabregas, Flamini, Hleb (’70 Pires), Ljungberg (’70 Bergkamp), Henry, Van Persie (’82 Quincy)

[u][i]Opstelling Chelsea[/u][/i]
Cech, Fereira, Gallas, Terry, Carvalho, Essien, Lampard, Makelele, Cole, Drogba (’88 Huth), Robben (’77 Geremi)

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie