Branthwaite vertelt waarom hij bij PSV wilde blijven

Foto: Branthwaite vertelt waarom hij bij PSV wilde blijven

Tijdens de eerste seizoenshelft kwam Jarrad Branthwaite nog niet héél erg veel aan spelen toe, toch wilde de Britse mandekker per se in Eindhoven blijven deze winter. In het Eindhovens Dagblad legt hij uit waarom.

“Dit is gewoon een hartstikke fijne club, PSV”, begint Branthwaite. “Er werken veel betrokken mensen, die samen een familieclub willen vormen. Ik ben in een prettig team beland. Dit is voor mij in alle opzichten een mooie omgeving en bovendien is deze competitie het goede podium om verder te groeien als voetballer. Ik ben heel tevreden hier.”

Concurrentie

Momenteel vertoeft de selectie in het zonnige Marbella. “Momenteel hebben we vaak dubbele trainingssessies per dag. Er komt zoveel moois aan om voor te knokken, met ook het bekertoernooi en de Europese wedstrijd tegen Sevilla. Concurrentie bij PSV? Er zijn veel goede spelers, maar ik zie genoeg kansen voor mezelf. Als ze komen, moet ik ze pakken. Voor de lange WK-pauze heb ik een paar keer laten zien wat ik kan en ging het goed, maar er zit meer in. Stap voor stap wil ik beter worden.”

Naast André Ramalho, Armando Obispo, Jordan Teze is ook Olivier Boscagli terug in de race om een plekje centraal achterin. “Ik wil zoveel mogelijk spelen, dat is mijn doel. Met de verdere toekomst na dit seizoen ben ik nu niet bezig. De focus ligt helemaal op het tweede deel van dit jaar bij PSV.”

Branthwaite is de beste centrumverdediger van PSV

  • Eens
  • Oneens
263+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie