Boskamp prijst ‘hart van Varkenoord’

Foto: Boskamp prijst ‘hart van Varkenoord’

Feyenoord kroonde zich zondag tot kampioen. Dat ook tot grote vreugde van Jan Boskamp, die zondag zelf aanwezig was in De Kuip om zijn favoriete club kampioen te zien worden. Boskamp zegt genoten te hebben van Feyenoord en hoopt dat trainer Arne Slot minimaal nog een seizoen blijft.

Ongeloof bij Boskamp

In Koffie met Boskamp vertelt een glunderende Boskamp dat het ‘het werelds was’ om mee te maken. “Ik heb gister (zondag, red.) alleen maar om me heen gekeken in De Kuip en dan zie je hele oude mensen janken in een Feyenoord-tenue. De viering was heerlijk om naar te kijken, ze bleven ook heel lang op het veld. Je ziet het plezier van de mensen afstralen, dat is echt niet te geloven.”

Boskamp is ook blij met het gegeven dat het kampioenselftal van Feyenoord bestaat aan een aantal jeugdexponenten. “Als je Kökcü, Hartman, Bijlow en Geertruida zag, dat zijn mannetjes van Varkenoord. Die hebben het hart van Varkenoord meegenomen naar de eerste ploeg. Ik vind dat fantastisch.”

Slot trekt speler over de streep

De voetbalanalist hoopt dat Arne Slot ook komend seizoen nog actief is in De Kuip. Boskamp denkt dat het ook een positieve invloed kan hebben op het aanblijven van spelers. “Als één trainer op handen wordt gedragen is hij het wel. Hij doet het zo goed. Het zou wel leuk zijn als die blijft, dan zijn we van dat gezeik af. Eigenlijk hoeft het niet bekend gemaakt te worden, want hij heeft nog een 2-jarig contract.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 mei 2023 14:35.

Moet Feyenoord vasthouden aan een vaste kern van jeugdexponenten in het basiselftal?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, alleen als ze echt goed genoeg zijn
155+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie