‘Bayern München komt met groot nieuws uit ziekenboeg’

Foto: ‘Bayern München komt met groot nieuws uit ziekenboeg’

Bayern München kan aankomend weekend eindelijk weer beschikken over Manuel Neuer, zo meldt Sky Deutschland. De doelverdediger is weer volledig fit na zijn blessure die hij in december vorig jaar opliep.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Terugkeer Neuer onder de lat

Neuer stond afgelopen seizoen wekelijks bij Bayern München onder de lat en speelde op 12 november voor het laatst, waarna hij met Duitsland op pad ging voor het wereldkampioenschap in Qatar. Na een vervroegde uitschakeling besloot Neuer op skivakantie te gaan, waarbij het behoorlijk voor hem misging.

De Duitser raakte ten val en liep een beenbreuk op, die de 37-jarige Neuer bijna een jaarlang aan de kant hield. Bayern München hoopte dat hij in het voorseizoen weer bij de selectie kon aansluiten, maar het herstel duurde langer dan gedacht. Daardoor zat hij dit voetbaljaar nog altijd niet bij de wedstrijdselectie.

Daar komt zaterdagmiddag echter verandering in, wanneer Bayern München in eigen huis Darmstadt 98 ontvangt. Neuer kan naar verluidt weer volledig meedoen en daar maakt Thomas Tuchel direct gebruik van. De oefenmeester is dan ook van plan om de doelman, die al een tijdje meetraint, op te stellen.

Competitiestart van Bayern München

Bayern München kan extra kwaliteiten goed gebruiken. De Duitse topclub staat op de derde plaats in de Duitse competitie met een achterstand van twee punten op Bayer Leverkusen. VfB Stuttgart bezet de tweede positie met een punt voorsprong op Bayern München. Tegenstander Darmstadt staat op de twaalfde plek.

Is Neuer nog altijd een Europese topkeeper?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
208+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie