‘Barcelona en Manchester City in gevecht om sterspeler Bayern München’

Foto: ‘Barcelona en Manchester City in gevecht om sterspeler Bayern München’

Het contract van Joshua Kimmich loopt medio 2025 af bij Bayern München. De tijd dringt dus voor de ploeg uit Beieren. Eerder werd al duidelijk dat Bayern wel mee wil werken met het vertrek van de sterspeler. Voorlopig zijn er slechts twee clubs die interesse hebben in Kimmich. Barcelona en Manchester City strijden om de handtekening van de defensieve middenvelder.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Kimmich kan kiezen tussen Barcelona en Manchester City’

Samen met Harry Kane en Manuel Neuer hoort Kimmich tot de sterspelers van Bayern München. Het contract van de 28-jarige middenvelder loopt dus af in 2025. In de komende zomer moet het daarom gaan gebeuren. Als Bayern München nog geld over wil houden aan de international van Die Mannschaft moet hij in de zomer vertrekken. FC Hollywood zal Kimmich nog een nieuw contract aanbieden, maar als hij dat afwijst zal hij de weg moeten gaan uit München. El Mundo Deportivo meldt al langer dat Barcelona wel geïnteresseerd is in Kimmich. De Catalanen hebben niet veel geld en hopen dat hij in 2025 transfervrij overkomt naar Barcelona.

Het Spaanse medium geeft ook aan dat Barcelona waarschijnlijk niet de enige club is die interesse heeft in Kimmich. Manchester City volgt de situatie rondom de middenvelder nauw. The Athletic geeft dan weer aan dat City in de komende weken een beslissing gaat nemen rondom Kimmich. Met Pep Guardiola heeft City een uitstekende troef in handen. Kimmich brak door onder de Spaanse toptrainer en werd door hem op zijn nieuwe positie gezet.

Bij Barcelona weten ze ook dat de komst van Kimmich afhankelijk is van de keuze van Manchester City. The Citizens hebben veel meer financieel vermogen. De Catalanen kunnen hier simpelweg niet tegenop.

Wat moet Kimmich doen?

  • Vertrekken naar Barcelona
  • Terugkeren bij Guardiola in Engeland
  • Toch nog bijtekenen bij Bayern München
520+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie