Balende Rensch: “Verdriet, boosheid, van alles”

Foto: Balende Rensch: “Verdriet, boosheid, van alles”

Een blessure is altijd vervelend, maar voor Devyne Rensch waren zijn bovenbeenklachten des te zuurder. De Ajax-verdediger moest de clash met Feyenoord (2-3 nederlaag) noodgedwongen missen.

Ajacied moest Feyenoord-thuis missen

“Een paar dagen voor De Klassieker liep ik een blessure op”, verzucht Rensch in gesprek met Ajax TV. “Het gebeurde op de training. Ik wilde een pass geven en toen schoot het in mijn bovenbeen, lies. Het voelde gelijk al niet goed. In eerste instantie denk je ‘klote’ en daarna komt het besef dat je De Klassieker gaat missen. Diep van binnen voelde ik het al, maar ik hoopte op een wonder.”

Een wonder bleef echter uit. “Na de test bleek dat het hem echt niet ging worden. Dan ben je wel even stil en denk je: ik ga gewoon de wedstrijd van het jaar missen”, zo sombert de Ajacied. “Ik kon niet eens rennen en dan weet je al dat het hem niet gaat worden. Je voelt verdriet, boosheid, van alles en nog wat, maar ik kon er niets aan doen. Het gebeurde zomaar en ik had daarvoor ook geen last.”

Inmiddels traint Rensch weer mee met de Ajax-selectie. “Ik kan moeilijk iets zeggen over hoe lang het gaat duren. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk naar buiten kan en weer kan gaan rennen. Dan zal het vast niet lang duren. Ik hoop dat ik er bij de eerstvolgende wedstrijd gewoon weer bij ben.”

Wint Ajax met 1-2 bij Go Ahead?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft Ajax hem enorm gemist?

  • Ja
  • Nee
147+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie