AZ-fan zet alvast tatoeage voor aanstaande landstitel

Soccernews

Een supporter van AZ is zeker van zijn zaak. Dean Saunders, fan van de Alkmaarse club, zette een tatoeage op zijn been met de tekst ‘Landskampioen AZ 2008/2009’. Mocht club uit de Kaastad de landstitel net als in 2007 nog uit handen geven, dan is er volgens de supporter nog geen man over boord. “Ik kan altijd nog mijn been laten amputeren.”

In 2007 zette Stephan Kroon een soortgelijke tatoeage. Destijds had AZ op de laatste speeldag genoeg aan een overwinning bij Excelsior, maar zover kwam het niet. De Alkmaarder verloren het duel en uiteindelijk ging PSV met de schaal aan de haal. Kroon liet een maand later een neutrale tatoeage over zijn eerste creatie zetten.

Saunders is overigens geen fan in hart en nieren, zo bekent hij: “Ik ga niet elke wedstrijd naar het DSB Stadion, maar ik ben dit seizoen wel een paar keer geweest met mijn kleinkinderen. Toen speelden ze trouwens niet goed. Als ze volgend seizoen tegen een Engelse club moeten in de Champions League worden ze helemaal weggespeeld.”

Met nog zes competitiewedstrijden te gaan lijkt AZ niet meer in te halen in de strijd om de felbegeerde titel. De Noord-Hollanders hebben liefst negen punten voorsprong op nummer twee FC Twente. De kans dat Saunders zijn been hoeft te laten amputeren lijkt daarmee miniem.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie