‘Arsenal ziet goedkope optie bij Feyenoord’

Foto: ‘Arsenal ziet goedkope optie bij Feyenoord’

Arsenal zou de tweelingbroers Jurriën en Quinten Timber willen herenigen. De eerste kwam afgelopen zomer over van Ajax, de tweede moet op goedkope wijze worden opgepikt bij Feyenoord. Quinten Timber zit op dit moment met Oranje in voorbereiding op Duitsland-uit.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Mikel Arteta zou Timber-broers willen herenigen bij Arsenal

Britse media weten ondertussen te melden dat The Gunners op zoek zijn naar middenvelders en Timber zou op het verlanglijstje staan. Zo heeft Daily Cannon het over een lijstje bestaande uit Timber, Douglas Luiz, Amadou Onana en Martín Zubimendi. Trainer Mikel Arteta wil graag een middenvelder halen komende zomer omdat de kans op een vertrek van spelers als Jorginho en Thomas Partey groot lijken. Voor de andere namen op het lijstje worden prijzen genoemd als 100 en 60 miljoen euro. Timber wordt gezien als een goedkoop alternatief. Arsenal zou denken dat de Nederlandse middenvelder voor 20 miljoen kan worden gestrikt.

Arteta sprak eerder al over het halen van de tweelingbroers. Dat deed hij toen op een ludieke wijze. “Ik moest wel even controleren of we de juiste Timber hebben gehaald”, zei de Spaanse coach eerder. “Ook Quinten is een hele goede voetballer”, probeerde hij zich nog een beetje te redden.

Timber groeit uit tot vaste kracht Feyenoord en staat voor Oranje-debuut

Inmiddels heeft Timber zich bij Feyenoord ontwikkeld tot vaste basisspeler en potentiële Oranje-international. De middenvelder die graag pendelt als een nummer 8 en de aanvallers van steekpassen wil voorzien, zou tegen Duitsland zijn debuut kunnen maken in het Nederlands elftal.

De 22-jarige Timber speelde bij Feyenoord dit seizoen 37 wedstrijden waarin hij 7 keer scoorde en ook 7 assists gaf. Zijn geschatte waarde ligt rond de 22 miljoen euro, met een contract dat nog doorloopt tot medio 2026.

Voor hoeveel zou jij Timber laten gaan naar Arsenal?

  • 20 miljoen
  • 30 miljoen
  • 40 miljoen
  • 50 miljoen of meer
2150+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie