Antony ‘in shock’ bij Manchester United

Foto: Antony ‘in shock’ bij Manchester United

Antony vond afgelopen vrijdag weer eens het net voor Manchester United. De Braziliaanse aanvaller maakte in de FA Cup-wedstrijd tegen Everton weer een doelpunt. Na afloop blijkt er iets gebeurd te zijn, maar wat wil de aanvaller (nog) niet zeggen.

Het voorval houdt mogelijk verband met de afwezigheid van Antony tegen AFC Bournemouth, dat op 3 januari werd verspeeld. In gesprek met Daily Mirror lift Antony een topje van de sluier: “Ik was de afgelopen dagen echt in shock. Ik kies ervoor om niet te praten over wat er is voorgevallen. Het was een persoonlijk probleem en ik ben blij dat God ervoor heeft gezorgd dat het achter me ligt.”

Voor Antony had zijn doelpunt op Old Trafford een diepere betekenis dan een aandeel in de overwinning van United. “Allereerst heb ik een gevoel van blijdschap. Ik ben blij dat ik weer kan scoren en vooral in ons eigen stadion.”

Mysterieuze redenen voor Antony-uitspraken

Het lijkt erop dat Antony niet tevreden is over zijn eigen prestaties. “Ik heb een aantal duidelijke doelen gezet voor dit seizoen en als ik daarnaar kijk dan is het goed dat ik een doelpunt maak. Alleen de belangrijkste dingen zijn de doelen die Manchester United heeft gesteld..”

De afgelopen weken groeide de kritiek op de Braziliaanse aankoop van minimaal honderd miljoen euro. Verschillende oud-spelers van United spraken hun verbazing uit over de houding van de vleugelspeler. Antony zou zich veel te druk maken om het spel van zijn medespelers en ervoor moeten zorgen dat hij eerst zijn eigen niveau haalt voordat hij de lijnen voor de rest van de ploeg uit gaat zetten.

Chelsea
Fulham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 januari 2023 10:21.

Waar ligt hetprobleem bij Antony?

  • Houding
  • Voetballende kwaliteiten
1378+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie