‘André Ramalho op transferlijstje’

Foto: ‘André Ramalho op transferlijstje’

André Ramalho is bij PSV een beetje verworden tot ‘een doekje voor het bloeden’. Soms staat hij in de basis, dan zit hij weer op de bank enzovoort. Wat zeker is, is dat de Braziliaan over een aflopend contract beschikt in het Philips Stadion. Én hij heeft al een vrijer.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

André Ramalho naar Süper Lig?

Volgens de Turkse journalist Erdener Karatas hengelt Besiktas namelijk nadrukkelijk naar de 32-jarige centrumverdediger. Vermoedelijk ziet de Süper Lig-topclub uit Istanbul in de PSV’er een goedkope versterking, vanwege zijn aflopende contract. Besiktas kan Ramalho dus transfervrij vastleggen, al zal het wel over de brug moeten komen met een fikse tekenpremie.

Aad de Mos liet onlangs in gesprek met het Eindhovens Dagblad weten dat hij vindt dat de stopper ‘negatief gehypet’ wordt. “Het is niet top top, zeker niet”, aldus de hoofdpersoon uit de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad. “Maar soms zie je dat een oud-speler iets roept en dat dan iedereen er achteraan holt. PSV heeft het dit seizoen niet zo slecht gedaan achterin, lijkt me. Als je komend seizoen een betere kunt vinden, kun je hem doorselecteren. Maar neem niet té snel afscheid.”

“Positief hypen van Ramalho hoeft ook niet”, vervolgde de oud-trainer van PSV. “Hij heeft mindere momenten. Maar in voetbal worden dingen vaak overdreven. Ramalho is meestal de eerste die het duel ingaat, bewaakt de afspraken en geldt ook als een jongen voor de groepsdynamiek. Zo makkelijk is het niet.”

Kan PSV zonder hem?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
186+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie