‘Ajax wil FC Twente-smaakmaker voor neus Feyenoord wegkapen’

Foto: ‘Ajax wil FC Twente-smaakmaker voor neus Feyenoord wegkapen’

Ramiz Zerrouki zag afgelopen zomer een transfer naar Feyenoord afketsen. FC Twente hanteerde een te hoge vraagprijs voor de spelmaker, waardoor de Rotterdammers van een overname afzagen. De middenvelder staat nog altijd op het verlanglijstje in Rotterdam, maar inmiddels lijkt Ajax Zerrouki ook op het lijstje te hebben gezet.

Zerrouki doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist er niet door te breken. Toch zegt de Twente-middenvelder in gesprek met Voetbal International goede herinneringen aan die tijd te hebben. “Heel fijn, we waren altijd buiten. Als ik zaterdagmiddag thuiskwam van mijn wedstrijd bij Ajax, ging ik meteen verder op het pleintje.”

Geen doorbraak

De spelmaker heeft wel een idee waarom hij niet doorbrak bij Ajax. “Mijn probleem was echt dat ik heel laat ging groeien. Ik kreeg steeds minder speelminuten en zag voor mezelf weinig perspectief bij Ajax.” De 24-jarige Zerrouki maakte daarna volgens hem een perfecte overstap naar Twente. “‘Leuke trainers en teamgenoten. Vanaf het eerste moment kon ik me hier ontwikkelen.”

Naar verluidt zou Ajax, dat nog niet concreet is geworden, nu ook interesse hebben in de diensten van de middenvelder en Zerrouki sluit een eventuele terugkeer in ieder geval niet uit. “Iedereen kan komen. Ik zal varen op mijn gevoel. Ik houd alle opties open. Voor nu ligt mijn focus volledig op FC Twente.”

Johan Cruijff ArenA

Eredivisie

9 november 2022

20:00

Ajax
Vitesse
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 9 november 2022 20:00.

Bij welke club past Zerrouki beter?

  • Ajax
  • Feyenoord
9369+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie