Ajax wekt onbegrip: “Het is een zooitje, echt”

Foto: Ajax wekt onbegrip: “Het is een zooitje, echt”

Ajax staat op het punt om Sven Mislintat aan te stellen als nieuwe technisch directeur, maar de scepsis is groot. Ook de heren van Veronica Offside zijn nog niet enthousiast.

Ajax vergeet Nederlandse markt

Ajax is al ruim een jaar op zoek naar een vervanger voor Marc Overmars. De clubleiding probeerde het met Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, maar het duo bleek geen schot in de roos. Na het mislopen van Alex Kroes en Julian Ward lijkt er nu eindelijk een oplossing te zijn gevonden in de persoon van Mislintat.

In het voetbalpraatprogramma van Veronica kwam het nieuws ook ter sprake. “De druk wordt zo ontzettend groot voor Ajax. Ze zoeken al een jaar naar een technisch directeur”, zo opent Boskamp. “Dan kun je toch beter iemand uit Nederland halen? Iemand die de markt kent en weet hoe Ajax speelt. Ik weet niet of die gozer weet hoe Ajax speelt, want ik ken hem niet.”

Duidelijkheid vereist

Andy van der Meijde stelt dat er snel duidelijkheid moet komen. “Wat ga je nu doen met John Heitinga? Gaat hij blijven zitten? Niemand weet het. Een technisch directeur heb je niet.” De oud-Ajacied gaat door: “Volgens mij weet niemand binnen Ajax wat ze moeten doen. Het loopt allemaal maar door elkaar heen en er worden geen beslissingen genomen. Dit seizoen moet je heel snel vergeten. Het is een zooitje, echt.”

Wim Kieft zou het wel weten als hij het voor het zeggen had. “Ik zou denken aan Max Huiberts. Het is iemand die de markt kent en ook weet waar Ajax voor staat. Zo ingewikkeld hoeft het toch allemaal niet?”

Moet Ajax voor een Nederlander kiezen?

  • Ja
  • Nee
941+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie