‘Ajax-terugkeer in de maak’

Foto: ‘Ajax-terugkeer in de maak’

Er moet in de aankomende zomerse transferwindow iets veranderen bij Ajax, dat is wel duidelijk. Maar de Amsterdammers hebben niet zo heel veel geld tot hun beschikking. Gelukkig is Donny van de Beek vermoedelijk niet zo héél duur en de heren journalisten van De Telegraaf geloven in een terugkeer.

‘Ajax en Donny van de Beek kunnen elkáár redden’

Mike Verweij zegt over een eventuele comeback in de Johan Cruijff ArenA: “Dat zou dan een soort revalidatietraject moeten zijn, want Van de Beek heeft heel lang niet meer gespeeld. Misschien is hij wel hetzelfde soort speler als heel veel Bodø/Glimt-spelers. Zij functioneren alleen daar en dat geldt dat voor hem misschien bij Ajax.”

“Misschien hoeft hij in de Eredivisie minder fit te zijn dan in de Bundesliga of Premier League”, vervolgt de clubwatcher. “Als hij fit is en als Ajax de tijd neemt om hem klaar te stomen voor het eerste, dan zou het misschien niet eens zo’n hele gekke aanwinst zijn.”

Bombarie

De carrière van Van de Beek zit momenteel wel in extreme mate in het slop… “Hij is met veel bombarie naar Manchester United gehaald, geblesseerd geraakt en heeft het daar niet gemaakt. Nu zit hij bij Frankfurt, maar daar komt hij ook veel te weinig aan spelen toe.”

Ook Marcel van der Kraan ziet een terugkeer zitten: “Sommige spelers horen gewoon bij een bepaalde club thuis. Van de Beek was natuurlijk wel een echte Ajax-speler en ik zou het ook helemaal niet gek vinden als hij zou terugkeren.”

Zie jij dit ook zitten?

  • Ik wel
  • Ik niet
1130+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie