Achraf Hakimi extra gebrand tegen Real Madrid

Foto: Achraf Hakimi extra gebrand tegen Real Madrid

Morgenavond neemt Paris Saint-Germain het op tegen Real Madrid in de Champions League en dat is een speciaal duel voor Achraf Hakimi. De Marokkaan speelde namelijk in de jeugdopleiding van De Koninklijke, maar kreeg geen kans bij hoofdmacht.

De Madrilenen leenden de rechtsback eerst uit aan Borussia Dortmund, waarna ze hem zelfs verkochten aan Internazionale. Er werd wel een terugkoopclausule afgesproken, maar daar maakte Real geen gebruik van in de voorbije zomer, waardoor Paris Saint-Germain hem kon oppikken.

Over de aankomende clash zegt Hakimi tegen Marca: “Ik kijk er ontzettend naar uit.” Hij wil zichzelf laten zien: “In mijn eerste periode bij de club zat ik bij Real Madrid Castilla en het is dan logisch dat de club niet op je rekent, aangezien je een jonge speler bent. Maar na twee goede jaren bij Borussia Dortmund dacht ik er wel klaar voor te zijn. Ook toen wilde Real niet op mij gokken.”

“Vervolgens ging ik naar Inter. Er zat een terugkoopclausule in mijn contract, maar Real heeft daar geen gebruik van gemaakt”, vervolgt hij. “Dus ik denk dat Real niet zo erg op mij wilde gokken als andere clubs. Maar ik denk dat die andere clubs geen fout hebben gemaakt.”

‘Even met Messi, Neymar en Mbappé in conclaaf’

Hakimi was een van de meest opvallende spelers op de afgelopen Afrika Cup, vooral omdat hij tot twee keer toe een vrije trap tegen de touwen jaste. Daarover zei hij met een kwinkslag: “Bij PSG hebben we veel spelers die vrije trappen kunnen nemen: Messi, Neymar, Mbappé. Ik zal eens met ze praten wanneer we weer bij de club zijn.”

Verdien 1.95 keer je inleg als PSG van Real wint!

Wint PSG?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
45+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie