‘Achraf Hakimi droomt van comeback’

Foto: ‘Achraf Hakimi droomt van comeback’

Achraf Hakimi stond al eens onder contract bij Real Madrid, maar dat leende hem uit aan Borussia Dortmund en verkocht hem vervolgens aan Internazionale. Naar verluidt aast de rechtsback van Paris Saint-Germain, die onlangs in opspraak kwam, op een herkansing in het Estadio Santiago Bernabéu.

‘Achraf Hakimi hoopt op herkansing bij Real Madrid’

Voetbal International schrijft op zaterdag: “Achraf Hakimi heeft volgens SPORT zijn zinnen gezet op een rentree bij Real Madrid. De 24-jarige Marokkaans international doorliep de jeugdopleiding bij De Koninklijke, maar wist in het verleden geen vaste waarde te worden bij Real. Hakimi zou zich niet nu meer gelukkig voelen bij Paris Saint-Germain en zinspeelt op een terugkeer in Madrid. De Franse topclub nam Hakimi in de zomer van 2021 voor 68 miljoen euro over van Internazionale. Daarvoor kwam de rechtsback uit Borussia Dortmund.”

‘Verkrachting’ en scheiding

Hakimi werd in maart beschuldigd van verkrachting en vervolgens bracht zijn vrouw Hiba Abouk een statement uit: al vóór het incident hadden de twee besloten om uit elkaar te gaan. Ze eiste wél het helft van het vermogen van de international van Marokko, maar kreeg uiteindelijk niks.

De Telegraaf berichtte: “De 24-jarige Hakimi is echter wel een van de bestbetaalde spelers bij PSG. Per maand krijgt hij ruim één miljoen euro (!) en daar kunnen nog premies bij komen. Zijn vermogen wordt geschat op zeventig miljoen euro. Abouk was daarom erg verbaasd dat ze niks van de voetballer kreeg. Wat bleek: alles staat al jarenlang op naam van zijn moeder. Ze krijgt zelfs zijn salaris.” Daarom hoeft de vleugelverdediger zijn ex (met wie hij twee kinderen heeft) óók geen partner- of kinderalimentatie te betalen…

Hakimi naar Real?

  • Zie ik zitten
  • Alsjeblieft niet
545+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie