Aanstellingen scheidsrechters Eredivisie: Overtoom weer in actie

Foto: Aanstellingen scheidsrechters Eredivisie: Overtoom weer in actie

Komend weekend wordt er weer gevoetbald in de Eredivisie en de KNVB heeft inmiddels de aanstellingen van de scheidsrechters bekendgemaakt.

De voetbalbond schrijft: “In de 15e speelronde van de Eredivisie is het duel tussen PSV en FC Utrecht een van de blikvangers. Scheidsrechter Danny Makkelie is aangesteld om de wedstrijd in Eindhoven in goede banen te leiden. PSV – FC Utrecht begint om 16.30 uur.” Makkelie krijgt in het Philips Stadion assistentie van grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries.

De KNVB vervolgt: “Koploper Ajax komt niet in het weekend in actie. De thuiswedstrijd tegen Willem II is vervroegd naar donderdagavond. Edwin van de Graaf is hier de arbiter. Bij het duel tussen AZ en Sparta Rotterdam, zondag om 14.30 uur, is Franca Overtoom opnieuw aangesteld als assistent-scheidsrechter. Zij debuteerde twee weken geleden in de Eredivisie, als eerste vrouw ooit.”

KKD-Kraker

Tot slot een kraker op een niveautje lager, tussen Jong Ajax en FC Emmen. “Zij zijn respectievelijk de nummer 4 en 3 van de ranglijst. Jannick van der Laan is maandag 6 december de scheidsrechter op De Toekomst. Koploper FC Volendam speelt vrijdag onder leiding van arbiter Martin van den Kerkhof een uitwedstrijd bij Helmond Sport. Bij wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie is geen videoarbitrage.”

Wint PSV van FC Utrecht? De odd is 1.50!

Franca Overtoom is een uitstekende assistent scheids

  • Eens
  • Ik heb zo mijn twijfels..
122+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie