Inter slaat in extremis toe tegen Torino

Internazionale heeft zaterdag averij voorkomen in de Italiaanse Serie A. De formatie van Simone Inzaghi bleef in de thuiswedstrijd tegen Torino lang steken op de brilstand, maar vlak voor tijd viel de 1-0 dan toch.

Inter begon met de Oranje-internationals Stefan de Vrij en Denzel Dumfries aan deze wedstrijd. Bij Torino was er geen Nederlandse inbreng op het veld. De van Ajax afkomstige Perr Schuurs behoorde wel tot de wedstrijdselectie, maar moest op de reservebank plaatsnemen.

In Milaan kreeg Lautaro Martínez in de eerste helft de mogelijkheden om Inter op voorsprong te komen. Tot drie keer toe verscheen de aanvaller in kansrijke positie, maar telkens wist hij de bal niet tussen de palen te mikken. Aan de andere kant redde Samir Handanovic met de voet op een inzet van Nikola Vlasic.

Handanovic redde Inter in de tweede helft nogmaals, waar de VAR een streep zette door een rode kaart voor Torino. Inter moest zodoende tegen elf man proberen om een doorbraak te realiseren, maar pas in extremis viel het doelpunt. Marcelo Brozovic kroonde zich tot matchwinnaar

Scoreverloop: 1-0 (89′) Marcelo Brozovic

TIP: Wint Inter bij Udinese? Win 1,72 keer je inleg via Unibet!