Tannane: “Geloof me, dat wil je echt niet”

Foto: Tannane: “Geloof me, dat wil je echt niet”

Oussama Tannane werd deze zomer door NEC-directeur Ted van Leeuwen teruggehaald naar Nederland, vanuit Turkije. De 28-jarige middenvelder maakte zijn debuut in de 0-1 verloren wedstrijd tegen FC Twente en imponeerde gelijk, ondanks de nederlaag.

“Het was heel fijn dat ik op zo’n goede manier werd ontvangen door de supporters. Ik had een heel andere ontvangst kunnen krijgen”, weet de oud-Vitessenaar, in gesprek met De Gelderlander. “Geloof me, dat wil je echt niet.”

“Het kwam voor mij zeker niet als een verrassing dat ik direct zo’n hoog niveau haalde. Ik weet wat ik kan. Het belangrijkste voor mij is altijd dat ik een hele voorbereiding kan meedraaien bij een club. Zodat ik ruim de tijd heb om mijn ploeggenoten te leren kennen. Ik wil weten hoe zij lopen en in welke ruimtes ik de ballen moet neerleggen. Dat werkte vorige week perfect. Het ontbrak ons alleen aan een stukje geluk bij het afmaken van de kansen.”

WK

Tannane wil zich via NEC terug in de Marokkaanse nationale ploeg – waar net bondscoach Vahid Halilhodzic is ontslagen – gaan spelen. “Het WK is voor iedereen een droom. Dat de bondscoach is ontslagen, is alleen totaal niet in mijn voordeel. Hij vond me altijd te goed voor de Eredivisie en zei dat ik naar het buitenland moest gaan. Ik had een goede band met hem, hij is zeker geen slechte man.”

TIP: 2.6x je inleg als NEC in Volendam wint dit weekend!

Gaat Tannane slagen bij NEC?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie