Bayern reageert kraakhelder op Ronaldo-geruchten

Foto: Bayern reageert kraakhelder op Ronaldo-geruchten

Cristiano Ronaldo blijft deze zomer waarschijnlijk ‘gewoon’ bij Manchester United. Sky Sports spreekt de berichtgeving tegen dat de Portugees (37) hard op weg is naar de uitgang.

De Spaanse sportkrant AS pakte donderdagavond uit met het nieuws dat Ronaldo wil vertrekken bij Manchester United. Ook het Portugese Record maakte daar melding van. Het gebrek aan Champions League-voetbal, het uitblijven van versterking en twijfels over de nabije toekomst zouden hem in de richting van de uitgang duwen. Bayern München werd genoemd als optie.

Volgens Sky Sports is het de verwachting dat Ronaldo ‘gewoon’ aansluit bij de selectie van Manchester United zodra zijn vakantie voorbij is. De Portugees mag iets langer van zijn vrije dagen genieten dankzij diens optredens met de nationale ploeg in de Nations League. Ronaldo en andere teamgenoten met interlandverplichtigen in juni mogen in de loop van volgende week aansluiten, net na de rest.

UPDATE 25/6

Bayern München heeft bij monde van directeur Hasan Salihamidzic gereageerd op de geruchten dat Cristiano Ronaldo op het verlanglijstje zou staan. Tegenover het Duitse Sky zegt de beleidsbepaler: “Ronaldo is een topspeler met een uitstekende carrière. Maar het gerucht dat de ronde gaat, is een gerucht waarvan niets waar is.” Eerder schreef Sky ook al dat ‘Ronaldo helemaal niet in de transferfilosofie van Bayern past’. Ook hoopt men Robert Lewandowski ondanks alle claims in de Allianz Arena te houden.

TIP: Portugal wereldkampioen? Win dertien keer je inleg via bet365!

Zie jij Ronaldo wel bij Bayern belanden?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
96+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie