Heracles pijnigt Peter Bosz met stuntje

Foto: Heracles pijnigt Peter Bosz met stuntje

Heracles Almelo heeft vandaag flink verrast met het binnenhalen van een nieuwe assistent-trainer: Hendrie Krüzen verlaat Olympique Lyon, waar hij rechterhand van Peter Bosz was, en keert terug op Erve Asito. Hij tekent voor maar liefst vijf seizoenen.

Krüzen is assistent geweest van Bosz bij al diens clubs (Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Lyon) maar kiest nu dus voor een hereniging in Almelo. Sinds de deal met de Spanjaard Vicens afketste door de degradatie is er nog geen hoofdtrainer gestrikt, maar Krüzen wordt dus in ieder geval de assistent.

Terug naar huis

“Mijn kracht ligt in het individueel werken met mensen en het communiceren met spelers”, reageert Krüzen zelf. “In Lyon vormde de Franse taal een barrière. Ik kon alleen de Franse taal verstaan en niet iedereen daar is de Engelse taal machtig. Dat maakte het voor mij persoonlijk lastig en dus heb ik besloten daar afscheid te nemen. In al die jaren heb ik intensief contact gehouden met Heracles Almelo. Toen ik mijn afscheid kenbaar had gemaakt, bood Heracles Almelo mij de mogelijkheid om terug te keren bij m’n cluppie. Ondanks de stap terug pak ik die kans graag. Alles om Heracles Almelo terug te laten keren op het niveau waar het thuishoort.”

Directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de deal: “Wij hebben in al die jaren dat Hendrie weg was veel contact met hem gehouden. Toen de mogelijkheid ontstond om Hendrie terug te halen hebben wij direct geschakeld. De kwaliteiten die hij bezit willen wij graag toevoegen aan onze technische staf en wij zijn heel blij dat dit gelukt is. Nu gaan we er alles aan doen om voor de eerste training de nieuwe hoofdtrainer aan te stellen zodat onze technische staf compleet is.”

TIP: Ook in de KKD vind je volgend seizoen de beste odds op Heracles!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Heracles Almelo (@heraclesalmelo)

Goede zet van Heracles?

  • Ja
  • Nee
78+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie