‘Fraaie transfer De la Torre na Heracles-degradatie’

Foto: ‘Fraaie transfer De la Torre na Heracles-degradatie’

Nu Heracles is gedegradeerd, lijkt een transfer van Luca de la Torre onafwendbaar. De Amerikaans international wil Almelo zelf ook graag verlaten, en heeft over interesse niet te klagen.

Zo wil onder meer Standard Luik uit België maar wat graag het nog één jaar doorlopende contract van De la Torre op Erve Asito afkopen, meldt MLS Soccer. Dat zou een mooie stap kunnen zijn voor de middenvelder, die zijn kans op een plekje in de WK-selectie voor komende winter in Qatar natuurlijk optimaal wil houden.

“Ik snap zijn ambities wel, hij is international van Amerika”, zei de net teruggekeerde directeur Nico-Jan Hoogma onlangs al, in de TC Tubantia. Bij Standard staat overigens sinds vorige week hoofdtrainer Ronny Deila, een Amerikaan, aan het roer. Hij zal De la Torre ongetwijfeld al kennen van naam.

Werk aan de winkel

De streekkrant schreef verder nog over de Heracles-transformatie van deze zomer: “Hoogma heeft inmiddels het schema klaar voor de gesprekken die hij vanaf de 20ste juni gaat voeren met alle spelers met een doorlopend contract. De onlangs aangestelde technisch directeur gaf vorige week bij zijn presentatie al aan dat hij met alle spelers om de tafel wil om te horen of ze de motivatie hebben om in De Keuken Kampioen Divisie te spelen.”

TIP: Ook in de KKD vind je volgend seizoen de beste Heracles-odds bij Circus!

Zou dit een goede stap zijn voor hem?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik heb zo mijn twijfels..
67+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie