‘Ten Hag draait Ajax een loer’

Foto: ‘Ten Hag draait Ajax een loer’

Oefenmeester Erik ten Hag heeft Ajax verlaten voor Manchester United en lijkt wel héél nadrukkelijk bezig te zijn met spelers van zijn oude club. Er wordt zelfs gefluisterd dat de Tukker Antony een transfer beloofd heeft, ondanks het meerjarige contract van de buitenspeler in Amsterdam.

Journalist Jorge Nicola en het Twitter-account Manchester United Transfer News Hub (meer dan 200.000 volgers) claimen te weten dat Ten Hag bijzonder nauw in contact staat met Antony. Deze twee bronnen beroepen zich op een vriend van de international van de Seleçao, die gezegd zou hebben dat de voormalige Ajax-coach Antony zijn belangrijkste target heeft genoemd. En daarom verwacht de rechtsvoor naar verluidt ‘dat het wel rondkomt’.

United zou al een eerste bod van 45 miljoen euro hebben uitgebracht voor de diensten van zijn doelwit, maar daar neemt Ajax volgens de laatste berichten absoluut geen genoegen mee. De marktwaarde van Antony wordt immers door onderzoeksbureau CIES geschat op zestig miljoen euro en het zou gek zijn om The Red Devils korting te geven. Wél is het natuurlijk niet ondenkbaar dat de hoofdrolspeler in dit verhaal op enig moment in protest gaat, mocht hij daadwerkelijk naar Old Trafford willen vertrekken.

“Dat weet alleen God”

Een paar maanden geleden liet Antony nog weten: “We zullen zien wat er komende zomer gebeurt. Maar laat vooral duidelijk zijn dat ik het hier heel erg naar mijn zin heb. De Engelse en Spaanse competitie vind ik prachtig. Als de tijd rijp is, hoop ik daar te mogen spelen. Wanneer precies? Dat weet alleen God.”

TIP: Verdien 6 keer je inleg als Brazilië het WK wint!

Denk jij dat Ten Hag écht zo bezig is?

  • Het zou me verbazen
  • Het zou me niks verbazen
1333+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie