‘Benzema kan bloed Mbappé wel drinken’

Foto: ‘Benzema kan bloed Mbappé wel drinken’

Het leek klaar als een klontje: Kylian Mbappé zou Paris Saint-Germain achter zich laten voor Real Madrid. De jonge spits koos echter tóch voor een contractverlenging in het Parc des Princes (tegen een megabedrag aan salaris en tekenpremie) en bij De Koninklijke is men woedend.

Dat lijkt óók te gelden voor Karim Benzema, Mbappés aanvalspartner bij het Franse nationale team… Voetbal International schrijft op zondagochtend: “Het leek een doodnormaal bericht op Instagram, maar zo vlak na het officieel worden van de contractverlenging van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain is het niet los van elkaar te zien. Karim Benzema plaatste zaterdagavond een cryptisch bericht op zijn Instagram, Spaanse en Franse media weten precies wat de spits van Real Madrid ermee bedoelt.”

En… wat is dat dan? “Benzema voelt zich verraden, denken Franse en Spaanse media. De Champions League-finalist plaatste een foto van de vermoorde rapper Tupac, Marca legt uit dat het niet een eerbetoon was. Op de foto staat volgens het Spaanse medium naast Tupac ook de ‘vriend’ die hem verraden zou hebben, wat uiteindelijk resulteerde in de dood van de rapper.”

Schandaal

Javier Tebas, de president van La Liga, schreef gisteren al op Twitter: “Wat PSG gaat doen door Mbappé’s contract te verlengen met grote hoeveelheden geld (wat we weten door waarvandaan en hoe PSG hem betaalt), na het verliezen van 700 miljoen euro de afgelopen jaren en het betalen van 600 miljoen aan loonkosten, is een BELEDIGING voor het voetbal. Al-Khelaïfi (voorzitter PSG, red.) is net zo gevaarlijk als de Super League.”

Oud-voetballer Gary Lineker liet juist een heel ander geluid horen: “Ik ben dol op Spaans voetbal, maar het blaten over dat het blijven van Mbappé bij PSG sport ruïneert is iets teveel. De twee Spaanse giganten hebben supersterren altijd gelokt met enorme sommen geld. Niemand heeft daarbij een kijkje kunnen nemen. Je kan het niet altijd krijgen zoals je wilt.”

TIP: Verdien 3.35 keer je inleg als Real de Champions League wint!

Begrijp jij Benzema?

  • Ik niet, doe normaal
  • Ik wel
1054+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie