Juicekanaal onthult ‘seksschandaal bij FC Volendam’

Foto: Juicekanaal onthult ‘seksschandaal bij FC Volendam’

Rondom FC Volendam is het momenteel feest vanwege de behaalde promotie naar de Eredivisie, maar op de achtergrond spelen er eventjes veel minder fraaie zaken. Een zogenoemd ‘juicekanaal’, genaamd Reality FBI, bracht vandaag namelijk naar buiten dat er een ‘seksschandaal’ plaats heeft gevonden bij Het Andere Oranje.

Na een wedstrijd tegen FC Den Bosch (1-2 zege, 22 april) zouden er enkele vrouwen door spelers zijn uitgenodigd voor een feest. Op het feest werden seksuele handelingen verricht, die werden ook gefilmd en inmiddels zou ‘heel Volendam de beelden ervan al gezien hebben’.

De opnames werden volgens het kanaal ‘tegen de zin van de vrouwen in gemaakt’. “Bij FC Volendam zitten ze momenteel met een dilemma. De club heeft gehoord en gezien, dat een aantal spelers op de avond na het gewonnen duel met FC Den Bosch zich behoorlijk misdragen heeft. Zo zijn er dames meegenomen naar de kleedkamer en het spelershome en zijn zij ongewild opgenomen terwijl zij verschillende seksuele handelingen verrichtten bij de spelers. Deze beelden zijn door de spelers doorgestuurd en inmiddels heeft heel Volendam die beelden al gezien.”

Plat

De naam van verdediger Brian Plat wordt genoemd. “Hij heeft inmiddels al z’n socials offline gehaald. De verwachting is dat FC Volendam actie gaat ondernemen, omdat ook zij geschrokken zijn, dat dit op het clubterrein heeft plaatsgevonden.” Een zorgelijke zaak voor clubpreses Jan Smit, die deze week zelf zijn handen vol heeft aan het werk als commentator bij het Eurovisie Songfestival.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie