Karim maakt excuses naar Goudmijn en zoekt hulp

Foto: Karim maakt excuses naar Goudmijn en zoekt hulp

Safouane Karim heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag vlak na het laatste fluitsignaal tegen Excelsior. De aanvaller van FC Volendam ging flink over de schreef richting Kenzo Goudmijn en kreeg rood. De middenvelder van de Kralingers accepteerde de verontschuldigen.

Safouane Karim (FC Volendam) ging over de schreef richting Kenzo Goudmijn (Excelsior), en biedt nu excuses aan

In de degradatiekraker pakte Excelsior de zeer cruciale drie punten. Vlak na afloop zag men een woedende Goudmijn. “Na de wedstrijd zei hij (Karim, red.) dat hij binnen maar naar me toe moest komen en dat hij mijn moeder ging n**ken en van alles”, legde Goudmijn uit bij de camera van ESPN. Karim heeft spijt van zijn uitbarsting.

“Ik wil even sorry zeggen voor mijn gedrag tegen Excelsior en vooral tegen Goudmijn”, begint de 19-jarige aanvaller in een story op Instagram. “Wat ik deed pas echt niet bij wie ik wil zijn en ook niet bij wat FC Volendam wil uitstralen. Ik wil supergraag dat we het redden in de Eredivisie en ik zet me honderd procent in om dat voor elkaar te krijgen. Maar na de wedstrijd heb ik dat niet laten zien en dat spijt me echt.”

Sportpsycholoog

Karim beseft dat hij hulp nodig heeft. “Ik heb meteen een afspraak gemaakt bij de sportpsycholoog om te praten over hoe ik beter kan omgaan met dit soort momenten zodat ik niet weer zoiets doms doe.” De Volendam-speler richtte zich vervolgens tot Goudmijn. “Ik heb je een berichtje gestuurd en gebeld om sorry te zeggen en echt top hoe je hebt gereageerd. Je was ook gewoon de beste speler op het veld.”

Ook de achterban van Volendam kreeg excuses. “Ik ga alles geven de komende weken. Ik hoop dat ik nog een kans krijg om te laten zien dat ik ons echt kan helpen om in de Eredivisie te blijven.”

Is hiermee de kous af?

  • Ja, hij ziet goed zijn fout in
  • Nee, hij moet flink gestraft worden
221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie