‘Alderweireld voedt transfergeruchten na uitnodiging Overmars’

Foto: ‘Alderweireld voedt transfergeruchten na uitnodiging Overmars’

Mogelijk komt er een hereniging tussen Toby Alderweireld en Marc Overmars. De Belgische verdediger was samen met Overmars gespot tijdens de wedstrijd tussen Royal Antwerp FC en Anderlecht. Dat zorgde in België direct voor de nodige transferspeculaties. 

De 33-jarige verdediger komt momenteel uit voor Al-Duhail in Qatar, maar liet in gesprek met Extra Time nog niets los over een mogelijke terugkeer naar België en Antwerpen. “In het voetbal weet je het nooit. Ik kom van Germinal Ekeren, heb mijn jeugd bij Beerschot gehad, maar ik ben ook gewoon fan van het Antwerpse voetbal. Iedereen weet dat ik de stad in mijn hart draag.”

Complimenten voor Overmars

Dat Alderweireld zondag te kijken was bij Antwerp had de verdediger te danken aan een vriendendienst van Overmars voor zijn tijd bij Ajax. “Het was een soort van bedankje eigenlijk. Dat is heel mooi aan Ajax, dat je er nooit gratis vertrekt.” De centrale verdediger prijs de technisch directeur van Antwerp dan ook voor de totstandkoming van zijn transfer naar Atlético Madrid. “Ik had toen nog één jaar contract en had een goed seizoen gespeeld. Ga je dan bijtekenen of niet? Ik heb toen gezegd: ik zou graag de volgende stap maken. De club ging daarin mee, maar verlangde wel een bepaalde transfersom. Dan ga je ook voor die transfer werken. Als het dan toch niet zou lukken, om allerlei redenen, dan teken je bij. Daarin is hij (Overmars, red.) top. Nadenken wie klaar is voor de volgende stap en hem daarbij helpen.”

TIP: Waag een gokje bij Circus en pak de bonus van van €250!

Is Alderweireld een goede aankoop voor Antwerp?

  • Ja
  • Nee
41+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie