Midweekse speelronde bij Circus: hoop Eredivisie-spanning!

Foto: Midweekse speelronde bij Circus: hoop Eredivisie-spanning!

De Eredivisie zit er al weer bijna op en er heerst nog altijd de nodige spanning in de Eredivisie. Dan hebben we het (in mindere mate) over de strijd om het kampioenschap en (vooral) over het gevecht om de play-offsplekken én lijfsbehoud! In samenwerking met bookmaker Circus doet SoccerNews.nl weer de nodige voorspellingen!

Titelstrijd

Te beginnen met het kampioenschap, de titelstrijd, die veel spannender was geweest als Ajax verloren had van AZ en/of PSV gewonnen had van Feyenoord. Hoe dan ook, één overwinning voor de Amsterdammers is nu genoeg om de schaal te veroveren en op woensdagavond heet de tegenstander sc Heerenveen.

Daarbij dient wel gesteld te worden dat de Friezen óók nog genoeg om voor te spelen hebben, en dus zullen ze zich niet neerleggen bij een verliespartij in de Johan Cruijff ArenA. Desondanks is Ajax natuurlijk favoriet (1.16) en Heerenveen verreweg de underdog (16.00). Ook een gelijkspel kan (potentieel) bijzonder lucratief zijn (8.85). Verwacht jij tóch een walk-over? Waarom dan geen ‘handicapje’ kiezen, bijvoorbeeld van drie goals? De odd die daarbij hoort is immers 3.15!

‘Uitdager’ PSV neemt het in eigen huis op tegen NEC Nijmegen en Circus verwacht een Eindhovense overwinning (1.19). De quoteringen voor een gelijkspel (7.85) dan wel een NEC-stunt (14.00) zijn daarom bijzonder aantrekkelijk.

B-team

Dan Feyenoord, dat hoogstwaarschijnlijk spelers gaat sparen tegen Go Ahead Eagles met het oog op het drukke programma en de naderende Conference League-finale tegen AS Roma. Daardoor is het misschien wel interessant om in te zetten op de Deventenaren (6.60) of een gelijkspel (1.44). Daaronder wordt het echter interessanter…

Europees voetbal

De strijd om de plekken voor Europees voetbal is namelijk bijzonder spannend. FC Twente ligt op pole-position, maar neemt het op tegen FC Groningen (dat óók nog kans maakt). De quoteringen zijn als volgt: 1.61 voor een overwinning van de Tukkers, 4.15 voor een gelijkspel en 5.65 voor een zege van het team van coach Danny Buijs. Ook de wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ in de Galgenwaard wordt er vermoedelijk eentje vol sensatie: de belangen zijn groot en het ligt allemaal dicht bij elkaar. De odds? 3.10 voor Utrecht, 3.75 voor een remise en 2.22 voor AZ.


Kelderkrakers

Onderin is het al helemáál billenknijpen en een degradatiekraker die meteen in het oog springt is die tussen Sparta Rotterdam en PEC Zwolle. Circus denkt dat deze twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn (en de ranglijst vertelt datzelfde verhaal): 2.42 voor de thuisploeg op Het Kasteel, 3.40 voor een gelijkspelletje (en een spannende laatste speelronde) en 3.00 voor PEC! Andere ploegen die er goed aan zouden doen om te winnen zijn natuurlijk Fortuna Sittard (2.90 tegen Vitesse), Willem II (2.75 tegen Cambuur) en RKC (2.36 tegen Heracles). Genoeg mooie odds, maar weinig zekerheidjes!


Circus 

Circus is in het Nederlandse wedlandschap een new kid on the block. Maar vergis je niet: achter de schermen beschikt men bij deze bookmaker over een schat aan ervaring! Inmiddels heeft Circus zich vergewist van een goklicentie en dat betekent dat we het platform aan dit wedkantoor aan de tand mogen voelen. Dat hoef je SoccerNews.nl geen twee keer te zeggen, natuurlijk: je kunt onze review hier lezen! Circus heeft ook een mooie welkomstbonus voor je in de aanbieding, van maximaal €250. Grijp je kans hier! 

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Zin in?

  • Zeker
  • Nee!
56+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie