Inter in financiële problemen: ‘De Vrij op weg naar Engeland’

Foto: Inter in financiële problemen: ‘De Vrij op weg naar Engeland’

Internazionale kampt opnieuw met financiële problemen meldt Corierre della Sera. De Italiaanse topclub moet net als afgelopen zomer spelers verkopen om het hoofd boven water te houden. Een van de kandidaten die komende zomer Inter mag verlaten is de Nederlander Stefan de Vrij.

De Italianen lijken financieel gezien opnieuw in zwaar weer te zitten. De Italiaanse krant meldt dat er opnieuw pijnlijke verkopen nodig zijn om de financiële gaten op de begroting te dichten. Vorig seizoen verkocht I Nerazzurri al noodgedwongen Achraf Hakimi aan Paris Saint-Germain en Romelu Lukaku aan Chelsea. De vele miljoenen die de verdediger en spits opleverden waren nodig om de club overeind te houden. 

Transferklappers nodig

Ook komende zomer heeft Inter weer een paar transferklappers nodig om de financiële problemen het hoofd te bieden. Zo moet aanvaller Lautaro Martínez de nodige miljoenen gaan opbrengen. De 24-jarige spits staat nog onder contract tot medio 26 en wordt een transferwaarde toegedicht van rond de zeventig miljoen euro. Een andere kandidaat die mag vertrekken in de zomer is de Vrij. Het contract van de centrumverdediger loopt medio 2023 af, waardoor een verkoop bespreekbaar is. Voor de Vrij is voornamelijk belangstelling uit Engeland, waar met name Tottenham Hotspur het meest concreet lijkt voor de Oranje-international. Bij de Premier League-club zou de Vrij herenigd worden met oud-Inter-trainer Antonio Conte.

Inter heeft thuis geen moeite met Verona. Een mooie odd van 1.40 staat voor je klaar!

Speelt Stefan de Vrij komend seizoen nog voor Inter?

  • Ja
  • Nee
92+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie