‘Ajacied is er helemaal klaar mee’

Foto: ‘Ajacied is er helemaal klaar mee’

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Nicolás Tagliafico het wel een beetje gehad bij Ajax. Dit seizoen zit hij constant op de reservebank bij zijn werkgever en daarom wil hij de Johan Cruijff ArenA deze winterstop nog achter zich laten

“Nicolás Tagliafico wil Ajax deze winter verlaten”, weet de bovengenoemde krant te melden op de dinsdagochtend. “De Argentijn, die dit seizoen is veroordeeld tot een reserverol, staat in de belangstelling van Napoli en Olympique Marseille. Beide clubs willen de linksback, die met het oog op het WK dit jaar op meer speeltijd mikt, huren van Ajax.”

Het AD vervolgt zijn verhaal: “Die mogelijkheid komt vandaag verder ter sprake als de zaakwaarnemer van de 29-jarige Tagliafico in Amsterdam landt om de situatie van de op een zijspoor belande verdediger te bespreken. Ajax heeft bij de contractverlenging van de international, die de voorbije seizoenen nog een onomstreden kracht was, afspraken gemaakt over de voorwaarden waaronder hij verkocht kan worden.”

“Dát is het ideale plaatje”

Het is zéér de vraag of directeur voetbalzaken Marc Overmars wel medewerking wil verlenen. Achterin is de spoeling immers niet zo heel dik bij Ajax… Een tijdje geleden liet oefenmeester Erik ten Hag bovendien weten geen voetballers kwijt te willen: “En als spelers gaan, zullen we eerst een vervanger willen hebben. In die volgorde, dat is het ideale plaatje. Financieel zijn we niet genoodzaakt om te verkopen.” Desondanks besloten de Amsterdammers David Neres aan het Oekraïense Shakhtar Donetsk te verkopen.

Verdubbel je inleg als Ajax van Benfica wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet Ajax hem laten gaan?

  • Ja
  • Nee
619+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie