‘Bijna Eredivisie-stunt Eriksen’

Foto: ‘Bijna Eredivisie-stunt Eriksen’

Volgens De Telegraaf heeft PSV geprobeerd om Christian Eriksen vast te leggen. De krant onthult op dinsdagochtend dat de Eindhovenaren een gesprek gevoerd hebben met de aanvallende middenvelder, maar dat heeft tot niets geleid…

“Een van de clubs die een poging heeft ondernomen en naar wie hij serieus heeft geluisterd is koploper PSV, maar dat heeft niet geleid tot een contract”, aldus het dagblad. “Eriksen (29) kan ook naar een club in de Duitse Bundesliga en naar enkele clubs buiten Europa. Maar de Deen heeft met zijn gezin vooral het leven in Engeland ook fijn gevonden en mikt daarom op een nieuw avontuur daar.”

De Telegraaf vervolgt: “De belangstelling voor de aanvallende middenvelder is dus groot. Dat het Londense Brentford, dat jarenlang door Denen werd geleid, hem wil inlijven is bekend. Maar naast de nieuwkomer op het hoogste niveau zijn nog drie clubs in de race voor zijn handtekening.”

Eriksen voelt zich weer topfit… “En steekt dankzij een maandenlange, nauwkeurig opgebouwde revalidatie en het trainen op niveau weer in een conditie waarmee hij snel zou kunnen aanhaken bij een selectie van een grote club. Dat PSV inspanningen heeft gedaan om de man, die al 109 interlands achter zijn naam heeft staan en die dit jaar andermaal aan het WK in Qatar wil deelnemen, binnen te halen is een stevig signaal dat ze er in Brabant alles aan doen om Ajax van de landstitel af te houden.”

De Deen vertelde onlangs aan DR1: “Ik wil op het WK in Qatar spelen. Ik wil voetballen. Het is een doel, een droom. We moeten natuurlijk afwachten of ik opgeroepen word. Maar het is mijn droom om terug te keren. Ik weet zeker dat het kan, want ik voel me niet anders. Fysiek ben ik in topvorm. Tot aan het WK wil ik voetballen en bewijzen dat ik op hetzelfde niveau zit als voorheen.”

Verdien 3.40 keer je inleg als PSV van Ajax wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Had jij hem wel bij PSV willen zien?

  • Zeker
  • Nee…
456+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie