Feyenoord grijpt mis: “Met onze neus op de feiten”

Foto: Feyenoord grijpt mis: “Met onze neus op de feiten”

Feyenoord heeft deze transferperiode al vijf spelers elders ondergebracht, maar een nieuw gezicht ontbreekt vooralsnog. Clubwatcher Sinclair Bischop denkt dat dit een kwestie van tijd is.

“De transferwindow is nog open tot eind januari. Je ziet wel vaker dat clubs met minder geld, die inventief moeten zijn, pas later kunnen handelen”, zo legt Bischop uit in de podcast van RTV Rijnmond. Eerder deze maand werd Feyenoord nog afgetroefd voor PSV-aanwinst Joey Veerman. Dennis van Eersel: “Dat wijst ons wel met onze neus op de feiten.”

Daar voegt Van Eersel aan toe: “Hoewel ik wel graag de discussie wil voeren of Feyenoord überhaupt dit soort bedragen voor deze speler had moeten willen betalen, zelfs als ze het geld wel hadden. Ik ben niet overtuigd of hij de stap naar de top kan maken, week in week uit moéten presteren.”

Linksbackpositie

Volgens Van Eersel heeft de linksbackpositie ‘meer prioriteit’. “Daar heeft Feyenoord nu echt geen achtervang voor Malacia, als hij weg zou vallen. Ik denk dat het verstandig is om elke positie dubbel bezet te hebben. Daar wordt ook wel aan gewerkt, maar is nog niet gelukt. Ik vind dat die positie meer prioriteit heeft dan het aantrekken van Bazoer, voor wiens mogelijke posities er wel al bezetting is.”

Overigens zou de komst van Bazoer voor deze transferperiode van de baan zijn.

Feyenoord landskampioen? Win elf keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Komt Feyenoord alsnog sterk uit deze maand?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
191+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie