‘Wijnaldum zet PSG op scherp met transferwens’

Foto: ‘Wijnaldum zet PSG op scherp met transferwens’

Georginio Wijnaldum is behoorlijk ongelukkig bij Paris Saint-Germain. Volgens Daily Mirror moet er snel iets veranderen aan de situatie, want anders wil hij weer uit Parijs vertrekken.

De Nederlander kwam afgelopen zomer over van Liverpool, waar hij een zeer succesvolle periode beleefde. Bij de Engelse topclub won hij onder meer de Premier League en Champions League, waarbij hij als basisspeler een belangrijke rol speelde in de prestaties. Liverpool wilde hem dan ook graag behouden, maar Wijnaldum besloot anders.

Wijnaldum bereikte een half jaar geleden een transfervrije status, waardoor hij de mogelijkheid kreeg om een vrije keuze te maken. Paris Saint-Germain meldde zich als een van de geïnteresseerde clubs en kreeg het voor elkaar om de Oranje-international te overtuigen van een overstap naar Parijs. Het bleek echter geen gelukkige keuze te zijn.

De geboren Rotterdammer kwam terecht in een selectie vol topspelers, terwijl hij bij Liverpool gewend was om bovenal als team te functioneren. Bovendien besloot hoofdtrainer Mauricio Pochettino om nauwelijks een beroep op hem te doen, waardoor hij veelal op de reservebank terechtkwam. Aan die situatie is de laatste maanden nauwelijks iets veranderd.

Vertrek Wijnaldum

Het Engelse medium meldt daarom dat Wijnaldum spoedig aan meer minuten hoopt te komen, omdat hij anders overweegt om een andere werkgever te zoeken. Meerdere Engelse clubs zouden hem goed in de gaten houden en willen naar verluidt snel een bod doen wanneer hij te koop is. Het is voorlopig afwachten hoe Paris Saint-Germain naar de situatie kijkt.

Maakt Wijnaldum een treffer tegen Brest? Grijp 2.75 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wat moet Wijnaldum doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
113+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie